8.2 C
Tuzi
Sunday, April 21, 2024

Orë përkujtimore me rastin e ndarjes nga jeta të pro.dr. Palokë Berishaj

Njoftim

Për mbajtjen e mbledhjes komemorative  nderim  jetësveprës dhe kontributit shkencor e shoqëror me rastin e ndarjes nga jeta  prof.drPalokë Berisha

Nën përkujdesjen e Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve dhetë Bashkimit të Krijuesve Shqiptar në Malin e Zi, në respekttë jetës, veprës, kontributit për çështje kombëtare, për arsimin shqip në Malin e Zi dhe atë shoqëror në përgjithësitë prof.dr. Palokë Berishës do të mbahet ora përkujtimore.

Vendi: QIK – Malësia

Data: 21 mars 2024

POra: 9:00

Lajmet e fundit
Related news