8.2 C
Tuzi
Sunday, April 21, 2024

Nikollë Nikprelaj hapë ekspozitë me piktura në Tuz

Ylli i këngës shqipe Nikollë Nikprelaj prej shumë vitesh shkëlqen në botën e muzikës dhe ka një krijimtari të pasur.

Këngëtari, që është një nga më të angazhuarit, e paska fshehur prej vitesh një tjetër talent, shkruan “Kosovarja”.

Nikollë Nikprelaj, zëri që jehon nga Malësia e dëgjohet deri përtej oqeanit, në Amerikën e largët ku Diaspora atje e pret me padurim, sapo ka shfaqur hapur afinitetin e tij në pikturë.

Në praninë e dashamirë të artit, kulturës, personazheve nga jeta publike, familjes e miqve, Nikollë Nikprelaj ka hapur ekspozitën e parë personale në Tuz.

Puna artistike e Nikëprelajt ka marrë kritika pozitive nga të pranishmit.

Lajmet e fundit
Related news