8.2 C
Tuzi
Sunday, April 21, 2024

Dukaj në vizitë zyrtare në Francë, takohet me Ministrin e Transformimit dhe Shërbimeve Publike

Gjatë vizitës zyrtare në Republikën e Francës, u takova me Ministrin e Transformimit dhe Shërbimeve Publike, Stanislas Guerini.

Për herë të parë u vendos bashkëpunimi me
Ministrinë e Transformimit dhe Shërbimeve Publike të Republikës së Francës.

Procesi i reformës së administratës publike dhe digjitalizimi i saj duhet të zhvillohet paralelisht me procesin e sigurisë kibernetike, tha Dukaj.

Lajmet e fundit
Related news