21.9 C
Tuzi
Friday, June 14, 2024

Kryetari Gjelaj priti në takim ambasadoren e BE-së Oana Kristina Popa

Sot, kryetari i komunës së Tuzit Lindon Gjelaj me bashkëpunëtorët e tij ka pritur në takim ambasadoren e Bashkimit Evropian Oana Kristina Popa e shoqëruar nga anëtarët e delegacionit të Bashkimit Evropian. 

Siç njofton kryetari Gjelaj përmes një postimi në rrjetin social „Facebook“ i informoi të pranishmit me statusin e komunës së Tuzit, me investimet dhe punimet që nga themelimi i komunës së plotë. 

Ndërkaq, sekretarja e Sekretariatit për Zhvillim dhe Projekte i njoftoi të pranishmit me programet dhe projektet që komuna e Tuzit i implementon në bashkëpunim me BE-në përmes bashkëpunimit ndërkufitar. 

Ambasadorja Popa tha se BE-ja mbështet projektet që kanë të bëjnë me mbrojtjen e mjedisit, ujërave të zeza, infrastrukturën hekurudhore, për të cilat komuna e Tuzit luan një rol të rëndësishëm përmes pozicionit të saj gjeografik, si një komunë që kufizohet me Shqipërinë dhe mund të shfrytëzojë fondet e përmendura edhe për zhvillimin e turizmit.

Lajmet e fundit
Related news