18.9 C
Tuzi
Friday, June 14, 2024

Kryebashkiaku i Tiranës, Erion Veliaj vizitoi komunën e Tuzit

Sot, me bashkëpunëtorët e mi, pata nderin të pres në takim Kryetarin e Bashkisë së Tiranës, z. Erion Veliaj.

Në këtë takim, pata rastin të falënderoj Kryebashkiakun, për financimin e sheshit të ri në Komunën e Tuzit nga ana e Bashkisë së Tiranës, të cilin edhe e vizituam, ndërsa ai uroi punimet në komunën e Tuzit dhe sukseset e arritura.

Në takim u diskutua lidhur me bashkëpunimin e deritanishëm të Komunës së Tuzit me Bashkinë e Tiranës, dhe për hapat që do të ndërmerren për një bashkëpunim të vazhdueshëm.

Lindon Gjelaj
Kryetar i Komunë së Tuzit

Lajmet e fundit
Related news