10.9 C
Tuzi
Wednesday, February 21, 2024

Gjokaj dhe Gjonbalaj sekretar shtetëror

Sot Qeveria e Malit Zi emëroi Naim Gjokaj për sekretar shtetëror në Ministrinë e Administratës Publike.

Poashtu në seancën e Qeverisë të mbajtur sot, për sekretar shtetëror në Ministrinë e Bujqësisë, u emërua eksperti i shkencave juridike dhe avokati, Salih Gjonbalaj.

Lajmet e fundit
Related news