Home Kryesore Gjelaj: Filloi vendosja e 20 kontejnerëve nëntokësorë në Komunën e Tuzit

Gjelaj: Filloi vendosja e 20 kontejnerëve nëntokësorë në Komunën e Tuzit

0
Gjelaj: Filloi vendosja e 20 kontejnerëve nëntokësorë në Komunën e Tuzit

Të nderuar qytetarë,

Komuna e Tuzit dhe Komunale shpk janë duke punuar në vendosjen e 20 kontejnerëve nëntokësorë, në 5 lokacione në komunën tonë. Fondet për blerjen e kontejnerëve janë siguruar si pjesë e projektit Qasje e re për rivitalizimin e mjedisit jetësor – Nera, program i bashkëpunimit ndërkufitar ndërmjet Malit të Zi dhe Kosovës.