21.9 C
Tuzi
Friday, June 14, 2024

David Kalaj, fitues i çmimit shtetëror “Oktoih”

Për vitin 2023 çmimi shtetëror “Oktoih” ju nda prof. Dr. David Kalaj nga Fakulteti i Shkencave Natyrore dhe të Matematikës i Universitetit të Malit të Zi.

“Çmimi shtetëror “Oktoih”’ është krijuar në vitin 1970 dhe i jepet shtetasit të Malit të Zi ose personit juridik me seli në territorin e Malit të Zi, për rezultate të jashtëzakonshme në fushën e arsimit dhe edukimit.

Juria e ekspertëve për ndarjen e Çmimit Shtetëror “Oktoih” për vitin 2023, pas shqyrtimit dhe vlerësimit të detajuar të propozimeve të pranuara, në përputhje me Rregulloren për mënyrën e detajuar, procedurën dhe kriteret e vlerësimit, vendosi të akordojë Çmimi Shtetëror “Oktoih” për prof. Dr David Kalaj.

Lajmet e fundit
Related news