19.9 C
Tuzi
Thursday, May 23, 2024

Ministri Dukaj priti ambasadorin e Austrisë në Mal të Zi, Karl Miller

Pata kënaqësinë të zhvilloja një takim me ambasadorin e Austrisë në Mal të Zi, Karl Miller.

Ndamë vizionin e përbashkët se marrëdhëniet dypalëshe duhet të forcohen me modalitete të reja të bashkëpunimit në fushat e reformës së administratës publike, shërbimeve digjitale dhe transformimit digjital.

Domosdoshmëri është vazhdimi i shkëmbimit të përvojave në fushën e digjitalizimit dhe sigurisë kibernetike, duke pasur parasysh ekspertizën e pasur të Austrisë dhe fokusin e Malit të Zi në krijimin e një ekosistemi të fortë të sigurisë kibernetike.

Lajmet e fundit
Related news