21.9 C
Tuzi
Friday, June 14, 2024

Gjelaj: Nënshkruhet kontrata me vlerë 2.769.209,63 € për rregullimin e infrastrukturës lokale në Komunën e Tuzit

Të dashur qytetarë,

Dëshiroj t’ju informoj se pas një procedure të suksesshme të prokurimit publik në Komunën e Tuzit, sot kam nënshkruar kontratën me kompaninë „Putevi Bar” sh.p.k.


Ky projekt përfshin punimet për përmirësimin dhe rregullimin e infrastrukturës lokale në Komunën e Tuzit. Vlera e punimeve është 2.769.209,63 € me TVSH.

Lindon Gjelaj,
Kryetar i Komunës së Tuzit

Lajmet e fundit
Related news