19.9 C
Tuzi
Thursday, May 23, 2024

Mbahet Ekzpozita ,,Një gotë për Gjeloshin”

Mbahet Ekzpozita kolektive ,,Karvani Artistik – Artistët për Artistët” dhe ekspozita e Kolonisë artistike ,,Një gotë për Gjeloshin”

Më 28.09.2023, në QKI ,,Malësia” në Tuz, u mbajt ekspozita kolektive ,,Karvani Artistik – Artistët për Artistët”, si dhe ekspozita e pikturave të piktorëve të Kolonisë artistike ,,Një gotë për Gjeloshin”.

Kjo ekspozitë e cila mbledh të gjithë shqiptarët e trojeve, filloi si nevojë e socializimit në mes artistëve dhe artëdashësve dhe qellimi kryesor i saj është qëkepozitw gjeneratat e vjetra të jenë urë lidhëse për gjeneratat e reja.

Lajmet e fundit
Related news