8.2 C
Tuzi
Sunday, April 21, 2024

Forumi akademik “Akademiku Fehmi Agani – Martir i Kombit dhe i shkencës”

Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” dhe Instituti Shqiptar i Sociologjisë – Shoqata Sociologjike Shqiptare, në bashkëpunim me Akademinë e Shkencave të Shqipërisë, Universitetin “Fehmi Agani” – Gjakovë dhe Këshillin Kombëtar të Shqiptarëve në Malin e Zi do të organizojnë Forumin akademik “AKADEMIKU FEHMI AGANI – MARTIR I KOMBIT DHE I SHKENCËS”.

Forumi akademik organizohet në 25-vjetorin e rënies së Profesor Aganit. 

Forumi do të mbahet të shtunën, më 9 mars 2024, ora 18:30, në Galerinë e Qendrës së Kulturës – Ulqin.

Lajmet e fundit
Related news