21.9 C
Tuzi
Friday, June 14, 2024

Shqiptari Faruk Resulbegoviq u zgjodh gjyqtari i shtatë i Gjykatës Kushtetuese

Deputetët e Kuvendit të Malit të Zi zgjodhën sot Faruk Resulbegoviq për gjyqtarin e shtatë të Gjykatës Kushtetuese.

Për zgjedhjen e tij votuan 56 deputetë, ndërsa abstenuan 21 deputetë.

Deputetët e Partisë Demokratike të Socialistëve (DPS) dhe të Partisë Boshnjake përsëri nuk votuan që shqiptari Faruk Resulbegoviq të zgjidhet gjyqtar i Gjykatës Kushtetuese.

Lajmet e fundit
Related news