8.2 C
Tuzi
Sunday, April 21, 2024

Senad Lulanaj kryetar i ri i shoqatës “Malësia e Madhe” New York

Sot, me 22 shkurt 2024, ne mbledhjen zyrtare te Keshillit Drejtues te Shoqates “Malesia e Madhe” New York, u mbajten zgjedhjet e kryesise se re. Kjo kryesi do te ushtroje detyren per nje mandat 2 vjeçar me keta anetare te kabinetit:
Kryetar: z. Senad Lulanaj
Nenkryetare: z. Driton Sinishtaj dhe z. Kiko Çelaj
Sekretar: z. Ilir Çunmulaj
Arketare: z. Gjekë Junçaj dhe z. Nikolle Bojaj
Kryesise i urojme veprimtari te mbare ne interes te çeshtje shqiptare, ndersa Shoqates “Malesia e Madhe” suksese te njepasnjeshme ne promovimin e vlerave kombetare, mbrojtjen dhe avancimin e gjuhes, kultures e trashigimise tone, avancimin e dokeve e traditave, krijimin e urave te bashkepunimit me veprimtare dhe organizata qe fokus te vecante kane interesin kombetar, mbeshtetjen e pakushtezuar ndaj vendlindjes, perkujtimin e ngjarjeve dhe personazheve qe jane pjese e te kaluares tone, organizimin e aktivitete te shumta me karakter artistik e kulturor per komunitetin malesor ne New York etj. Urime kryesis se re.

Shoqata “Malesia e Madhe” New York

Lajmet e fundit
Related news