21.9 C
Tuzi
Friday, June 14, 2024

Kryetari i Tuzit Lindon Gjelaj uron besimtarët për Krishtlindje

Të nderuar qytetarë të Malësisë ,
E nderuara diasporë,

Me rastin e Krishtlindjes uroj të gjithë qytetarët që kremtojnë këtë festë, ta kalojnë me shëndet, gëzim dhe lumturi.


Le të jetë kjo festa e shpresës që mbushë zemrat dhe shtëpitë e besimtarëve dhe të gjithë njerëzve me vullnet të mirë.
Krishtlindja të na bashkojë rreth vlerave civilizuese të paqës, dashurisë dhe respektit ndaj njëri – tjetrit.
Kjo festë përkujton edhe bashkimin e kombit tonë, ku besimet e ndryshme dhe kulturat jetojnë në harmoni duke kremtuar së bashku!

Gëzuar Krishtlindjen!

Lajmet e fundit
Related news