8.2 C
Tuzi
Sunday, April 21, 2024

Komuna e Tuzit ndau bursa për studentët për këtë vit shkollor

Me studentët përfitues nënshkruam kontratat për bursat e Komunës për këtë vit shkollor!
Shuma e përgjithshme e bursave të dhëna kap vlerën prej 50.000 (pesëdhjetë mijë) EUR, dhe është bërë traditë e Komunës për vlerësimin e arritjeve të studentëve tanë më të mirë .
Traditën për mbështetjen e më të mirëve, Komuna do ta vazhdojë edhe më fuqishëm, të bindur se investimi më i mirë për të ardhmen e një shoqërie është investimi në arsim, investimi në ju që sot investoni në veten tuaj, në mënyrë që nesër t’i shërbeni vendit, e një ditë ta merrni edhe përgjegjësinë për zhvillimin qeverisjes dhe vetëqeverisjes sonë lokale.


Me sukses tuaja të tilla, dyert e Komunës janë dyert tuaja të hapura, në të cilat as që keni nevojë të trokisni.

Lindon Gjelaj ,
Kryetar i Komunës së Tuzit

Lajmet e fundit
Related news