21.9 C
Tuzi
Friday, June 14, 2024

Ivan Ivanaj dhe Fisnik Gjokaj, emërohen nenkryetarë të Komunës së Tuzit

Sot Kuvendi i Komunës së Tuzit zgjodhi nënkryetarët e Komunës së Tuzit.

Në seancën e sotme, nënkryetarë të Komunës së Tuzit, u zgjodhen Ivan Ivanaj, nga radhët e Lidhjes Demokratike Shqiptare dhe Fisnik Gjokaj, nga radhët e Alternativës Shqiptare, përbërsë të Forumit Shqiptar.

Lajmet e fundit
Related news