21.9 C
Tuzi
Friday, June 14, 2024

Gjeloshaj: 911 mijë euro nga qeveria per Tuzin

Zv.Kryeministri i Malit të zi, Nik Gjeloshaj njoftoi se Qeveria sot aprovoi një fond shtesë prej 911 mijë euro për Komunën e Tuzit.


Mjete të nevojshme të kërkuara paraprakisht nga Fondi egalizues, nga i cili përfiton Komuna e Tuzit mjetet vjetore në bazë të Ligjit për financimin e vetëqeverisjeve lokale!


Mbështetja dhe fuqizimi i Komunës së Tuzit do të vazhdojë nga çdo nivel ku të jemi, deklaroi Gjeloshaj.

Lajmet e fundit
Related news