21.9 C
Tuzi
Friday, June 14, 2024

Gjeloshaj priti në takim kryebashkiakun e Tiranës

Sot u takova me kryetarin e Bashkisë së Tiranës, Erion Veliajn, i cili ndodhet në vizitë zyrtare në Mal të Zi.

Kryetarit të Bashkisë së Tiranës i urova mirëseardhjen dhe theksova veçanërisht marrëdhëniet e mira mes bashkive të Malit të Zi dhe Tiranës.

Gjatë takimit u bisedua për mundësinë e fillimit të projekteve të përbashkëta dhe avancimit të bashkëpunimit në të gjitha sferat relevante, veçanërisht në ekonomi, infrastrukturë, turizëm dhe sport.

Në fund të takimit theksuam marrëdhëniet e shkëlqyera midis Malit të Zi dhe Shqipërisë dhe ramë dakord të vazhdojmë bashkëpunimin në fushat me interes të përbashkët. ???????? ???? ????????

NGJ

Lajmet e fundit
Related news