19.9 C
Tuzi
Thursday, May 23, 2024

Gjeloshaj i siguron 4.7 milionë euro Malësisë

4.7 milion euro për Komunën e Tuzit!

Me këto mjete sipas planit të komunës së Tuzit, do të ndertohet Salla e sportit në Dinoshë për nevoja të shkollës dhe popullatës lokale, po ashtu edhe rruga nga ura e Dinoshës deri në Lulan, rruga Llofk-Selisht-Triesh, rruga Fundna – Kojë, rruga nga Qaf Kishë-Drume-Bardhaj dhe shume rrugë të tjera lokale nepër Bashkësitë lokale të Malësisë.

Së bashku me kryetarin Gjelaj dhe drejtuesit e Komunës së Tuzit, do vazhdojmë zhvillimin e infrastrukturës lokale të Malesisë.

NGJ

Lajmet e fundit
Related news