19.9 C
Tuzi
Thursday, May 23, 2024

Ekspozitë personale e piktorit Agron Ujkashi në QKI “Malësia” – Tuz

Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” në bashkëpunim me Qendrën Kulturore-Informative “Malësia” do të organizojnë ekspozitën personale “Rrënjët” të piktorit Agron Ujkashi. 

Hapja e ekspozitës do të bëhet të premten, më 26 prill 2024, ora 20:00, në Galerinë e QKI “Malësia” – Tuz.  

Lajmet e fundit
Related news