19.9 C
Tuzi
Thursday, May 23, 2024

Çmimi ndërkombëtar Outstanding Scientist Awardmbërrin në Malësi

Dr. Martin M. Bojaj është përzgjedhur për kategorinë “Çmimi i shkencëtarit të shquar – eng. Outstanding Scientist Award”të “Çmimit Ndërkombëtar të Kërkimit dhe Nderit – eng. International Research Award and Honors”.

Kjo mirënjohje është një dëshmi e punës dhe përkushtimit të palodhur në fushën e ekspertizës së Dr. Bojaj.

Web faqja mund të aksesohet në: https://awardandhonors.com/martin-m-bojaj-macroeconomics-outstanding-scientist-award-1977/.

Lajmet e fundit
Related news