26.9 C
Tuzi
Wednesday, June 19, 2024

Ministri Dukaj priti ambasadoren e Kosovës në Malin e Zi, Arijana Zherka-Hoxha

Takim i përzemërt me ambasadoren e Republilës së Kosovës në Malin e Zi, zonjën Arijana Zherka-Hoxha.

Diskutuam mbi vijimsinë e marrëdhënieve tradicionalisht shumë të mira mes dy vendeve dhe bashkëpunimin e padiskutueshëm në fushat ku Kosova ka përvojë të mirë, siç është fusha e shërbimeve publike digjitale që janë shumë të rëndësishme për ne.

Nga ana tjetër ne do të vijojmë të jemi në krah të Kosovës, rrugës së saj euro-atlantike dhe sigurisht mbrojtjes së sovranitetit dhe pavarsisë së saj.

Lajmet e fundit
Related news